Thursday, February 19, 2009

Abstruse

Hello.

Yeahs.

Sekali lagi kepada kalian, hello.

Kenapa kalian tidak mahu membalas sapaan saya.

Okay, dengan ini saya menganggap kalian sombong dengan saya.

Tidak mengapa sih, masih ada lagi mereka2 yang mahu berkawan dengan saya.

Orang tua2 selalu mengatakan orang yang sombong selalu rugi.

Nah, amek kau hidung tinggi.

Yeah, baik kalian berfikir skali lagi jikalau mahu membalas sapaan saya. Jangan risau, jangan gundah, jangan segan mahupun membelakangi saya. Saya tidak makan manusia seperti kalian. Saya cuma seorang manusia biasa. Makan macam kalian. Tidak percaya?. Haish macam mana mahu bikin kalian percaya ya. KETAWA.

Dah3. Lantak sukahati koranglah mahu percaya atau tidak. Saya cuma mahu menaip sesuka hati saya saja pada masa kini. Hal ini demikian, ada sesuatu mesej yang ingin saya sampaikan. Yeahs, satu mesej saja. Tidak lebih tidak kurang. Mengapa anda mahu lebih dimana pada masa yang sama anda boleh dapat satu je. Eh3, lebih2 pula. Hish. Nak lebih buat sendiri lah.

Okay3, kepada lengchai dan lenglai yang ada dan sedang membaca gabungan huruf, sukukata, perkataan, ayat yang membikin perenggan demi perenggan lalu mnghasilkan karya bertajuk. Ape aku mengeling ni. Maafkan saya kerana tersidestep topik.

Yeahs, kembali kepada mesej.

Secara amnya mesej yang saya ingin sampaikan.

:Siapakah diri anda sebenarnya ?

Boleh tolong tak, okay bila saya kata pejam mata, anda pejam selama 24 saat dan anda cuba imbas kembali perkara yang anda baru sahaja buat dalam 10 minit yang lepas dan pada anda baru lahir. Yeahs. Baru lahir. Pandai-pandai la bahagi kan masa 24 saat itu. Saya cuma boleh menasihati anda kalau boleh separuh kan masa tu. Jangan buka mata tau. Hish. Tak best la camni.

Okay SILA PEJAM MATA ANDA SEKARANG

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24.


Jikalau anda membaca nombor2 ini sah anda buka mata anda.

SHIT LA WEH.


Okay, seterusnya anda boleh kongsi bersama saya apa yang telah anda lalui dalam 24 saat yang penuh misteri bersama saya untuk mengenali diri anda dengan lebih mendalam.

Adios.Sudah sekian lama aku tak merapu dalam blog.LOL.