Thursday, June 3, 2010

This is it

This is not MJ song. haishhh....

.......................................................................................................................

Besok memang rasa cuak. Sape tak takut? masuk operation theatre! Tengok orang lain masuk O.T pon kita rasa takut. Ana dah masuk 2 kali dah dalam hidup. Tapi rasa cuak dan takut tu masih menebal. Haish.

Mungkin sekarang, ana sangat paranoid. Menggelabah tak tentu pasal. Bila fikir2 balik, ana memang tak bernasib malang untuk bercuti dengan rakan2. Selalu jadi macam ni. Apa nak buat, takdir di tangan tuhan.

Tapi, bukan tu sebab ana takut gila ni. Ana takut sangat sebab masa kali terakhir kena gerudi dekat lutut, masa nak recover tu, MASYALLAH. Memang siksa jiwa dan raga. Ana takut sangat bila time nak recover nanti, menyusahkan orang lain. kepala pon pening.

Hmm, tapi ana looking forward untuk rakan2 melawat di wat nanti. Dulu masuk wad, hanya beberapa rakan yang karib sahaja datang menjenguk ana. Bukan apa, dekat wad tu memang sangat bosan. Kalau ada peneman borak pon kire best :)

kalau ada rakan2 yang mahu jenguk, silalah. Bawaklah buah tangan sekali. :)

Hospital Pusrawi Jalan Tun Razak
Pembedahan; jumaat
Waktu; Maghrib

Ana cuba dapat berharap pembaca boleh mendoakan keselamatan ana untuk pembedahan lutut kali ke-2 ni. Dan doakan ana cepat sembuh. Insyallah.

Dah takde ape2 nk cakap dah.

Adios mi amor :)

rasa cuak ni masih tak hilang2 lagi :( Haishh

0 remark/s: