Saturday, June 5, 2010

:)

I have nothing to tell this morning. Just to update about my condition.


.....................................................................

Alhamdulilah, the surgery went well. Started at 4 pm and finished around maghrib. Then I woke up and still "mamai" at one a.m.

My right leg still hurts like hell. But i am so happy my worst nightmare has ended. :)

So peeps if you want to visit me, just come at anytime at Hospital Pusrawi, Jalan Tun Razak.

Wad Assalam, level 5, Room 7.

No worries, my room is single bed. Takde orang lain pon kalau nk gelak gile2. lol.

Datang lah teman, im all alone here. Probably kalau cepat baik hari isnin boleh ciao. T_T nak tengok world cup dekat rumaaaah!

I think i stop here.

Adios mi amor :)

Boringnya duduksorang2 :P


Thursday, June 3, 2010

This is it

This is not MJ song. haishhh....

.......................................................................................................................

Besok memang rasa cuak. Sape tak takut? masuk operation theatre! Tengok orang lain masuk O.T pon kita rasa takut. Ana dah masuk 2 kali dah dalam hidup. Tapi rasa cuak dan takut tu masih menebal. Haish.

Mungkin sekarang, ana sangat paranoid. Menggelabah tak tentu pasal. Bila fikir2 balik, ana memang tak bernasib malang untuk bercuti dengan rakan2. Selalu jadi macam ni. Apa nak buat, takdir di tangan tuhan.

Tapi, bukan tu sebab ana takut gila ni. Ana takut sangat sebab masa kali terakhir kena gerudi dekat lutut, masa nak recover tu, MASYALLAH. Memang siksa jiwa dan raga. Ana takut sangat bila time nak recover nanti, menyusahkan orang lain. kepala pon pening.

Hmm, tapi ana looking forward untuk rakan2 melawat di wat nanti. Dulu masuk wad, hanya beberapa rakan yang karib sahaja datang menjenguk ana. Bukan apa, dekat wad tu memang sangat bosan. Kalau ada peneman borak pon kire best :)

kalau ada rakan2 yang mahu jenguk, silalah. Bawaklah buah tangan sekali. :)

Hospital Pusrawi Jalan Tun Razak
Pembedahan; jumaat
Waktu; Maghrib

Ana cuba dapat berharap pembaca boleh mendoakan keselamatan ana untuk pembedahan lutut kali ke-2 ni. Dan doakan ana cepat sembuh. Insyallah.

Dah takde ape2 nk cakap dah.

Adios mi amor :)

rasa cuak ni masih tak hilang2 lagi :( Haishh

Thursday, May 6, 2010

The first and the last


Ntah kenape, but this tag tag thingy is jst for thesake of menjaga hati ieka. :p

1) Adakah anda rasa anda hot?
soalan ini sgt sensitif. berhati2 anda mungkin membuat seseorang menjadi terlalu perasan dan segan silu yang teramat.

2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang!


3) Cerita pasal gambar.
wallpaper di atas menerangkan tranquility dan bliss yang sedang dialami pemilik laptop. gambar hutan sangat menenangkan. gambar air sangat menenangkan. apa lagi yang pemilik mahukan. selain dari ketenangan. tiada.

4) Bila kali terakhir anda makan pizza?
ntah. time jamuan kelas dgn en pauzie idris kot.

5) Lagu terakhir anda dengar?
lagu terakhir ialah semi charmed life by third eye blind
6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
melihat rakan bermain dota
7) Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
kamal goddamn lazy

.
6) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.

IEKA


seorang yang orang
bukan haiwan
sangat comel
baik hati kerana kinder bueno
menarik lol

17) Persamaan antara kambing dan lembu
kambing lebih hebat dari lembu kerana jangutnya yang sgt macho dan bergaya

18) Perasaan anda buat tag ini.
segan
19) Adakah anda tahu si Rizman itu sengal.
rizman bukan sekadar sengal malah dia sangat la looser. maaf kepada rizman. tapi secara jujurnya anda memang capital L

20) Gay or les?
maaf tetapi saya mahu membuat pengakuan yang saya terlibat dalam kedua dua hubungan diatas.
hidup ricky martin dan ellen degeneres!


Monday, April 26, 2010

I want to be your numero uno

numero uno numero uno numero uno :)

...................................................

DDR private party baby.

haha.




Bogam's first time. Looks so retarded.


Unleashing my moves. Baaahaha. 150 combos streak yaw.

Bogam was checking out my kickass moves. Tony was half-naked.



DDR my dancing mat yaw.


What!! Kamal's DDR machine! WOWOWEWAA!

I want to upload bobs cool moves, but later. hv to convert the vid fers.

So, ciao, adios mi amor :)

Wednesday, April 21, 2010

I remember you

you're the one that made my dreams come true. :)


...............................................................................................................................

Barca lost to Inter. It made me happy today. I was smiling when i entered the class. The world smiling back at me :)

Nothing to say much...


...............................................................................................................................








Adios mi amor :)

Tuesday, April 20, 2010

Like a virgin, youre madonna


and im always gonna wanna blow your mind :-^

...................................................................................................

Ana hendak buka satu cerita. Bukan sebarang cerita yang biasa enta dengar. Cerita yang boleh bikin saspens. Ya, saspens itu bikin anxiety yang melimpah ruah. Oh, enta tidak tahu macam mana perasaan dia? Enta turuti cerita ini untuk menyelami perasaan tersebut.

Ada satu malam, ianya bukan malam yang direka, tapi malam ini pernah berlaku di antara malam-malam yang ana hadapi. Malam, bulan, bintang, angkasa, dan angin. Malam yang biasa orang tafsirkan, malam yang hampir sempurna. Mungkin tidak cukup sempurna kerana ketiadaan bulan penuh yang romantis. Itulah malam yang ana hadapi.

Waktu, anggaran 12-2 pagi. Tempat, koridor raya Farabi. Ana membuka meja alas seterika untuk membuat sedikit ulangkaji. Pada esoknya ana bakal menghadapi ujian Biology. Mesti enta tertanya2 mengapa ana tidak membuka buku di dalam bilik sahaja?

Jadi, apa yang ana boleh ceritakan, malam itu bukan sahaja tenang dan indah, tapi ia merupakan malam yang sengit. Malam-malam berbeza bagi setiap manusia. Tapi, sengit itu dirasai oleh penduduk Farabi tingkat 1. Malam yang boleh membikin sejarah. Ibarat perang. Dimana jika hendak ana petik kata-kata dari buku art of war pada malam itu, mungkin ada yang akan menjadi kurang siuman kerana dahagakan darah dan pembunuhan.

Tony sedang berpeluh memberikan tumpuan mengalahkan semasa dia menjawab peperiksaan. Addha, tenang, ibarat malam yang sedang ana hadapi. Keempat-empat bola biji mata fokus kepada skrin laptop masing-masing. Orang kata, ketegangan di udara, setiap orang boleh membaunya. Bau tegang. Hm..

Jari-jemari kemas mengerakkan tetikus. Klik-klik, Klik-klik, swoop, swoop. Rancak pergerakan itu. Ibarat seorang pendekar yang menghayunkan pedang yang sudah sebati dengan pergerakan tarian maut. Tarian pendekar. Pendekar alam maya. Sedikit kesilapan membawa padah. Padah yang bermadah. Sedikit hirisan membawa kematian. Dengan hanya kuasa di hujung jari telunjuk. Kedua-dua mereka boleh menggegar dunia.

Lawan mereka bukanlah calang-calang orang. Memang bukan yang enta boleh jumpa di pasar borong dan bukanlah juga enta boleh jumpa di kaca televisi. Mereka memang profesional. Jika enta mahu saya bandingkan juga dengan watak pelakon barat, mereka ibarat Arnold Schwarzenegger dan David Hasselhoff. Hebat, sasa, mantap, bergaya, macho, elegan, kacak dan binasa.

Pertarungan masih berlanjutan. 2 lawan 2. Heroes bertemu heroes. IB dan ALVL. Masing-masih mahu mempertahankan maruah dan nama baik setiap puak masing-masing. Penonton tidak henti-henti memberi sokongan yang padu, dari segi moral, sorakan, tips, dan sb. Itulah perlawanan yang menjadi kegilaan remaja-remaja. DOTAH wal Karimi.

Ana masih di luar. Menyokong dan tidak menyokong sama saja bagi ana. Kebisingan didalam bilik tidak dapat dikawal lagi membuat ana terpaksa berundur ke koridor. Tapi apa yang pasti kehangatan di dalam bilik semakin sensasi apabila rakan-rakan sebilik ana membunuh pihak lawan dengan kejam dan tidak berhati perut. Riuh rendah suasana dan sorakan yang bergemerlapan.

Ana turut gembira dengan kejayaan mereka. Tapi ada sesuatu yang ana rasa kurang enak. Di luar, serangan nyamuk yang bertalu-talu ibarat askar kerdil menggigit-gigit badan ana. Gatal-gatal seluruh badan. Ana sedang mengulang-kaji datang pula cabaran sedimikian buat ana rasa hendak mengamuk. Baru sahaja ana hendak menjerit ke arah Dragonfruit Farm, ana ternampak sesuatu.

Sebelum ana meceritakan dengan lebih lanjut, satu nasihat sahaja supaya ana tidak menghebahkan cerita ini kepada orang lain kerana ana tidak mahu unsur-unsur negatif dan prasangka tidak baik timbul kerana cerita ini. Pepatah ada mengatakan, biar pecah di perut, jangan pecah di mulut.

Kelibat. Satu kelibat. Bukan. Bukan satu, tapi dua sebenarnya. Mata ana rabun jauh. Ketidak pastian membuat ana cuba untuk melihat dengan lebih jelas apa yang sedang ana perhatikan. Mata ana dikecikkan untuk cuba dimagnifiedkan x500 seperti melihat cell di makmal bilogy. LOL my brother bilo. Muka ana tidak ubah seperti apek cina menjual ginseng di kedai senseng.

Berkain putih, tinggi sama seperti manusia. Lembaga. Lembaga yang tidak berambut. Jarak antara ana dan lembaga itu tidak kurang dari 100 meter dari aras tingkat 1 Farabi. Perwatakan seperti apa yang ana hendak ceritakan bukan seperti watak2 di Keliwon yang bagi ana terlalu menakutkan. Tapi apa yang ana lihat, lembaga ini tidaklah seseram yang digambarkan oleh media-media.

Ana tersentak selepas berfikir panjang. Apakah makhluk yang sedang ana lihat pada ketika itu. Kelibat itu berdiri di salah satu pokok yang tegak berdiri kemas gah di persada Ladang Dragonfruit itu. Niat ana pada mulanya yang hendak menjerit tiba-tiba terbatal sama sekali. Lidah ana terkelu seketika. perasaan yang sama seperti menaiki space shot di Genting apabila badan kita dihempas kebawah. Tidak terdaya untuk menjerit. Hanya mampu mengeluarkan bunyi. hiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhh, di dalam perut.

Ana, merasa seram sejuk. Tapi, ana masih melihat lembaga itu. Ia membelakangi ana. Kemudian ia bergerak dalam satu pattern seperti Brownian Movement. Pada mulanya ana mendapati ia agak lucu kerana ana terfikir kenapa menatang itu bersimpang siur bersembunyi disebalik pokok-pokok naga disitu. Mata ana masih mengekori lembaga tersebat. Kemudian,....

Poof, dengan sepantas guruh di langit, kelibat itu hilang. Ana tidak sempat untuk mengelipkan mata ana. Kelibat itu lesap dalam pemandangan. Hairan, terpinga-terpinga, tercangak-cangak ana dibuatnya. Menjerit bukan satu pilihan yang wajar dan bernas dan macho. Ana maintain cool je. Ana cuba hendak menceritakan kepada ahli bilik ana yang sedang menyambut kemenangan, tetapi mereka terlalu busy untuk itu. Ana pun mencapai botol air dan menghabiskan air di dalam botol itu.

Sehingga kini, ana masih meningati peristiwa pelik itu. Apakah yang ana lihat itu hanyalah imaginasi dan fantasi? Mungkin enta boleh memberitahu kepada ana, adakah apa yang ana lihat itu benar atau tidak. Ana tidak suka membuat andaian-andaian bodoh seperti menggangap apa yang ana lihat itu ialah jembalang atau antu.

Tapi, ana boleh melupakan dengan tenang.

.............................................................................................................


I want something really bad right now. Plushie. Macam gedikla pulak. But i want it.

Have you seen any plushies like this kind?


Smartkan. WOOOOOOOOOOOOOO. This is called a puffin. Penguin + bird. Puffin. :)

Adios mi amor :)


Monday, April 19, 2010

Excavation, devastation, generation

separation, situation, dissipation . shot. shot .shot .shot. shot. shot........... :0

.............................................................

Today, i noticed in PSP, 6 pillars below the above floor and another 6 that maintain the structure of the building. The sum of pillars, 12. Too many chairs and tables to count. Chairs and table = uncountable. Book racks, 1 2 3 4 , wait, hmm 1 2 3. = lost count.

PSP, place for KMS peep hanging because of the ACond, chatting with friends, stalking hot librarian and gossiping. Who would ever notice a place that very sourceful and rich with knowledge, can be a site prone to social problems. Ish ish.

Once, I used to study at PSP. I like the atmosphere there. Cold, cool and calm.

After sometime, i still miss PSP because it was and it will forever be the most superfine place to daydream like i had this morning. LOL.

Adios mi amor :)



Saturday, April 17, 2010

Youre looking fire hot

Ill have you open all night like an ihop...... :8)

.............................................................................................

This will be a short post, bekos i am sleepy already.

Today, i noticed that people opinions and understanding are from 2 sources. They are experiences in life and from what they have been told since young.

Experiences are vary from each person. Some people might encounter a series of down endings. But there are people who past them gloriously. There are also people in the middle.

People understandings toward what they interpret issues and cases are also differs.

Thats why people have different opinions and different ideas. The opinions and ideas always choose sides. So they are one side which you would prefer most and the other side which you are disagree.

To choose side is a must. But one thing that is very important is do not detest other opinions. Even you are strongly disagree with ideas come from the opposite side, you must respect them.
If not you are just a thickheaded person.

The reason is, you will miss an opportunity to learn something new. New is the point of view from other people that you have never heard of. You will learn new opinions that you have never experience. Your mind suppose to mature and become more wise when you absorb different ideas.

In reality, there are labels, describing opinions. Good and bad. Right and wrong. Brilliant and stupid. Logic and illogical. True and false.

So, i want to ask you, is it good to label someone opinion that is opposite from ours?

...............................................................................................

Sorry missus FY because of this boring post. I will try my best to write a post about what i saw next time.

Till then, adios mi amor :)








Thursday, April 15, 2010

Tomorrow never come

Until its too late....... :0

....................................................................................

Lately, i really havent got a glimpse on my broadband. Its the nature of human. When you dont have something that you want, then you take somebody elses property. I dont mind borrowing but please be responsible to the owner. Dont be like an ass making such an innocent face when I ask you.

Goddamn-it.

Your face look like foggle in SUperbad tau x, plus i can sense whether a person can lie or not. Everyone knows. Its all about that fugly face of yours. Dont make lame excuses. Just tell the truth and accept the fact that you are going to be "circumcised" again. Bodoo.


So, sorry for the cursings. The above statement is the reason why i didnt blog for the previous 6 days.

................................................

Yes, i am not in a good mood. If you find that i am making signs that make you annoyed. Forgive me for my prudence. The sociable mood is not presence at this moment. And please dont ask me why this and that. Cause it is so irritating. The analogy is like this,

ADA ORANG SAKIT KAKI. KAU NAMPAK DIA NI DENGKOT2. KAU PURA2 FRIENDLY AND CONCERN. TANYA MACAM2 KAT ORANG SAKIT KAKI TU. BUKANNYA KAU MEMBERS DIA ATAUPUN KAU MEMBERS PON ADA AKU KISAH. HAHA. KALAU KAU TAK PURA2 PON SALAH KAU. MENGAPA?

CUBA KAU FIKIR KALAU ADA 1000 ORANG MACAM KAU BUAT BENDA YANG SAMA DEKAT ORANG DENGKOT CACAT BODOH SAKIT KAKI TU. TERANIAYA TAK DIA.
KESIAN GAK LAH KAT DIA. DIA NAK JALAN PON TAK SELESA. YANG PALING BANGANG PON TAK KE KERING ANAK TEKAK DIA NAK JAWAB 1000 SOALAN ULANG2. CUBA KAU BAYANG

SATU RIBU SOALAN YANG DIULANG2. U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G U L A N G.

INI PON BOLEH BUAT ORANG SAKIT HATI. YES. TERUTAMA KAU. DAH LA DIA SAKIT KAKI CAMPUR NAK JAWAB SOALAN YANG BOLEH DIKATEGORI BANGANG DI U L A N G U L A N G. TENSEN LA KOT..

This happened to a person and i wont let it happens to me.

So, mind your own business if you have so many questions inside that skull of yours. The saying goes

JANGAN JAGA TEPI KAIN ORANG.

Again, i rephrase, i am not in a good mood. I will write about my shitty day. If you are still curious, remember curiosity kills the cat. I dont want you to get killed. It is because i still love you. :| So, ask me a proper question if you are really concern.

So, there was this noob. Ppl called him by his alias. I will not mention it here. But i will named him as Jackass @ JA.

So, Jackass met me in my room. At that time, i am busy with my stuffs. I had always been busy. Even if i am laying on my bed. Seriously. It is because of the knee pain. So, JA, came and and tried to converse with me. IT was damn awkward. So i was, you know. Aaa, hmm, aaa, yee, aaa. oh, hmm, ohh.

Out of nowhere, he stormed out of the room. I was grateful. "alhamdul.....". Then out of sudden he came back with a serious face. A jackass face. A real one. The one you cannot even lay eyes on'em. **bi. The word that I uttered. Sorry. Somehow, it appeared that JA and **BI are resembled in appearance. Haha. Then he instructed me with a very strange task.

The reason why i am mad because

  1. The task given had nothing to do with me
  2. It was beyond my capabilities at present.
  3. He was aware of my retardation but yet, he acted very kering.
Shit lah. The feeling of doing something that you dont like. It really bothers me a lot.

..........................................................

Hish, Sry this tergantung post. And sorry to missus FY. I will promise to write a better post for you. PRBBLY abt the thing that i saw last night. HEHS.

Kamal "goddamn" lazy

So, adios mi amor :(






























Sunday, April 11, 2010

Everything must change

nothing remains the same...... :(


.......................................................................................................................

Theres no other words can best describe me at the moment.

DISAPPOINTMENT

Again, the quotes, "Shit happens" and "Shit out of luck", are best related to the word above. I am surrounded by mixed of emotions of sorrow, duress, grieve and etc .

So, mr duran, what truly is all the fuss about?

Tsk, tsk..

Its the el classico............(fyi; el classico comes from spanish which means derby match, not the meeting of 2 greatest club in the world :p)

.....................................................................................................

I was longing to watch a football match because of pretty hectic and tight schedule of mine. The match last night was the match that ive been waited for so long. Since last year to be exact. The match that can give me a big impact to my life. That can change me into another person in a blink of an eye. Yes, the match is called el-classico, the meeting of Barcelona and Real Madrid. Which i was on the side of Los Blancos or (neo-galacticos), from what i read on newspapers and other medias.

I spared the whole night, neglecting my homeworks, reports, notes, friends, family, knee-injury, roommate, and bla bla bla , just to watch the match. I was at NKI bistro in front of Seremban Parade for the whole night until dawn. 6 hours of waiting. The perseverance i developed worthwhile when the match started at 4 am. Luckily, there were this gang that accompanied me throughout the long waiting. Thanks guys.

So, the match started. The match that i assumed is better 5 times than Champions League Final. Yes, I am at that moment was very nervous. I was betting on the side that ive been proud of for my whole life. The club that made everyone jealous of its history.

The game was very tight. Yet, the defensive play showed by real was superb. The tight markings, interceptions and stealing were very good comparing to other teams that played with barca before this, they all sucks. But what worried me the most was the constant attacking play by barca.

They were few chances that real had, but all were wasted by the lack of confidence by real players. All the world set eyes on Cristiano Ronaldo, as he is the talisman for the team. But, the disappointment came when he couldnt do his magic at that time. What the hell is worng with you guys. You were playing the best defense on the pitch but you cannot managed to threat the goal post on the other side.

Until the 30th minute, where the MESSIAH, did his hocus pocus, to destroy the hope of every real fan on the planet. It was a very tormenting display by messi. The goal was priceless. I am dumbfounded.

2nd half of the game. Real started to make adjustment by bringing the old horses of the team, Raul and Guti Haz. I was crossing my fingers hoping that these 2 ppl will bring a good luck charm on the team. Yes, real had some chances but they couldnt managed to breakthrough the defensive wall of Barca.

Another disappointment came, when pedro ran all the way without being protected by Arbeloa and showed a very class touch by his left foot. 2-0. The anxiety struck me. I almost fainted. Ceeeh, gediks.

The time passes very fast while watching the game. Then, the game got rough. The stupid ref was blowing his whistle every time a player was brought down. Bodoo. Then, Barca had all their chances from the moment they were given spot kick. They passed the ball very quickly to another player while real players were still "cangak-cangak" to complain. Vice versa, when real had the same chances, all barca players will surrounding the ref and the game was stood still for nearly 5 mins.

What i am trying to say is, the ref was biased to the barca players. Plus, the barca players were very cunning and deceptive. Their tactical approached was one of the dirtiest trick i had seen from my whole life.

All in all, it was very DISAPPOINTING.

................................................................................................

This evening, i had my new hair-cut because real had lost the el classico for 4 matches in a row. This had nothing to do with nazar or whatsoever. Suddenly, i had the feeling to change something. Yes, everything must change.

I must accept the lost and to bear in mind that Real Madrid is no longer the galacticos that i knew before this. Ronaldo, Zidane, Figo, Roberto Carlos, Makelele, Raul, Casillas, Hierro, Beckham, Salgado and Casillas, they are all Real legends. The neo galacticos is a bunch of people that couldnt play the beautiful game of real madrid. They are just newbies.

~ From a very disappointed Real fan

Adios mi amor :(


Saturday, April 10, 2010

When we collide

we lost control.... :)


..........................................................................

A tribute to all cat lovers.






Adios mi amor :)

Friday, April 9, 2010

Killing

in the name owfffffff...:)


..........................................................................................................

i was surfing through youtube to watch this new video of lady gaga and beyonce; telephone. Baahahaha. it was shockingly amazing. The feeling was like watching a free porno clip. LOL. Suddenly, i noticed and became attracted to one of titles on the right column of the window.

FAT TAIWANESE KID KILLS WHITNEY HOUSTON WITH THE SONG I WILL ALWAYS LOVE YOU

What kind of person pose this kind of title, a real douchebag. LOL. Yet, my temptation mastered me to hover the cursor and click on it. I have turned into another douchebag that allied to the real douchebag. Sheesh.

A fat chinese guy appeared on a stage with full of spectators. A very chubby face, with bowl haircut with an innocent looks. He was wearing a bowtie, and I am very sure that this guy is a complete loser. His challenger was a slim girl with a very market looks. Probably, with a very sexy voice too. Hehe. Yes, everybody, including myself, and you, narrow minded ppl, we judge people by their appearance. Thats the fact. But thats what we are, human.

But, when this dude, LIN YU CHUN, started to project his voice. I was stunned. Okay not that kind of expression. But, what surprised me that the tune of his vocal is so melodious. He sang like Whitney Houston. It was a teary-eyed moment. Ceeeeeh, gedik.


yeah, i remembered a quote from the TOK class, "seeing is believing". The phenomenon asian guy. Hahaha. Haish. An advice to uolllssss(lol), Jangan tengok muka, tengok talent seseorang dulu. :)

So, later. Adios mi amor :)

p/s; Jangan tak tengok telephone vid clip. sumpah best. hehehe.




Wednesday, April 7, 2010

Before you

My whole life was acapella.

Hahaha.

..........................................................................

Jest 3

Gedikness amongst boys. :( darn

Bilogy period..lol My brother bilo

Oh, it is very annoying when you have 5 buddies who are a bunch of nerds.

They were discussing about food webs. It was supposed to be a simple discussion where a five year old kid can figure out. Then a very wonderfool and rhetorical question was posed by one of the nerds.

Kau rasa spider makan apa ah?


It is the basic of general knowledge, where small animals eat plants. Big animals eat smaller ones. You can even use logic to solve this type of question. Unless you are a total idiot who knows nothing about how everything works in this world. Plus, the person is already in college, where he can think wise enough what spiders eats.

I was amused that how wonderfool science makes us think deeply about this very lame question. Yet, these dudes were very anxious to give their opinions. SHEEP.

Just because a question is asked, an answer is required!

Bodoo, because i found this very often in my daily life. When a question is posed to most of us, we feel compelled to answer it. It is as if a question is actually a demand that an answer be given. FML.

Aku rasaaa nii, aku rasa.,....aaaaa, aah kaaannnn.

Well, luckily, when i cannot find my own entertainment, this sudden entertainment gives me pleasure beyond my .............. HEHE, it sounds so wrong.

..............................................................................................

I have to undergo surgery on June. The second knee surgery. I feel like a professional footballer now. Yes, Ronaldo, Luiz Nazario de Lima, my favorite striker of all time. Haha perasan. Well, i do hope that i will recover fast enough so that i can enjoy my semester holiday with friends. Haish, ah, and the doctor reminded me that i have to give up my football passion. Sheesh, it is very sad because the thing that i loved is taken away from me.


So, adios mi amor :(

Monday, April 5, 2010

Darah dalam Lipatan

Ana, tidak mampu untuk menyatakan perasaan ana. Tapi, apa yang pasti, ana kecewa, hampa dan resah.


Keputusannya seperti yang telah ana jangkakan. Kaki 2nd hand ini memang memerlukan pembedahan sekali lagi. Puncanya memang kecil sekali, ibarat kudis nyamuk yang tumbuh di sebelah dalam organ. Dan, jika nak dibandingkan kecederaan ana dengan sayuran, ibarat kulit bawang yang dikupas kulit luarnya sahaja.

Itulah dia, kecederaan

MENISCAL TEAR

Ana pon kurang pasti apa yang bermain di fikiran dr. Samada pembedahan ini memerlukan implan kollagen ataupun ianya sekadar perlu dijahit internally.

Tapi, apapun, ana masih menunggu giliran untuk MRI scan sebentar lagi. Ana doakan yang terbaik untuk diri ana dan berharap enta pon turut sama mendoakan ana.





Gambar contoh Tear Meniscus. 1






Tapi apapun ana bersyukur kerana kecederaan kali ini tidak ada kena mengena dengan pembedahan lama yang ana hadapi.

Insyallah, ana akan kemaskini tentang keputusan MRI sebentar nanti.

So, toodles, adios mi amor :(


Sunday, April 4, 2010

Vaporising Ointment

WEll, if you can guess what "thing" is related to the title, I will give you 5 bucks. Sumpah tak tipu!


.....................................................................................


Somehow, i found that this guy is not really an idiot after his song White and Nerdy. Go Weird Al Yankovic!

.......................................................................................

I felt weird when suddenly my father asked me a question which i found very stupid but tricky.

Do you have your own pen?

Haish, well if you are in my situation, is the option yes or no will be your favorable choice of answer? So, a typical annoying guy like me that had this syndrome of "tak tau" and "entah" disease, usually will get scolded because of a very "abstract" question.

So, if you are not an annoying person like me and your preferable answer is YES.....

YOU ARE WRONG!

unless you really have a real pen.


Its intimidating when I found out that the pen that he meant was a pen that a dude with good career usually has. The pen that make us look "UBER". Smart(ies) refers to what Haziq Radzi always said.

Then i said,

abah, kita cakap tak sama level lah, mesti la semua budak sekolah ada pen. Kalau nak jawab takde nnt kena marah tak pasal2. Sebab pen yang abah cakap tu terlalu general. Cakap la fountain pen ke ape ke.

He blamed me because of my stupidity,

Kalau tak tahu tu cakap je la. Bukan susah pon nak tanya.

I skip the part where we argued for almost 40 minutes of my time watching MU vs Chelsea.

Then, he said to train me to use these kinds of uber pens. Well, it is a very stupid idea but i just follow his order to evade his continuous ceramah. Then he gave me the pens that he received from many occasions that he went. I found out that he just want to get rid of these pens. Well, he did said one thing if i manage to not lose the uber pen, he will buy me an expensive ones.







This stupid idea really annoys me!

So, later, adios mi amor! :|



Friday, April 2, 2010

Mi Hailam dan Kopi O manis lebih

I am still undecided whether or not to post about my Cambodia experience trip on this blog. Maybe what i had in my mind is a bit different from others. Well, it is from my point of view, it would be very uncommon and unlikeable. I will think about it deeply to make sure that what i write will be not sensitive to others.


Saje bikin gempak jeee. HEHEHE.


........................................................................

Well, its been awhile i have not been to any ceramah agama. Actually, i already got my permission to skip CAMP RABB(not camp rock eh) by Ust Sofi. I felt guilty when Ust asked me to join one session in the evening. With a heavy heart i went to the ceramah.

So, the ceramah was not that bad. I am impressed with the Ustaz because previously he was from other religion and then he converted into Islam. The passion towards Islam was really obvious in him. Also he is a very cool ustaz too. haha.

Dont fight with the pig,
because you will get dirty and pig will love it.

I like this quote very much because it somehow related to a book that i have finished reading. Animal Farm by George Orwell. :)

All in all, the ceramah was very informative.

..................................................................................................

Just now, my father and i were hanging at a this new hawker stall, after a long time period we have not done it. We used to hang a lot together. Chitchat about everything. F1, cars, his point of view, fishing, complaining about mum, religion, economy, books, time management, football, and etc. I realized it was my mistake that i neglected my family and prioritized my friends. I am glad that the bond between us is still strong like those days. Probably, next year, we plan to go watch F1 at Sepang together. :)

So, thats all, adios mi amor :)

i am home. !!!! woohooo.!!







Thursday, April 1, 2010

Jest 2

This is categorize under misunderstanding or limitation of language.


It was English class, where everybody had their good time answering handouts. When Ms. Mazrah entered the class, like usual, we will happily keep our books and other items that are not necessary for english such as, GDC, pencil boxes, math books, and etc.

We were discussing about synonyms. There was this word gist. So, teacher was explaining what is the meaning of the word and bla bla bla. I was chuckled. Haha. It reminded me about an incident happened during TOK class the precious day.

TOK class, the day before the english class. pffft.

So, a dudette in my class can not interpret the text that she was holding. Then, she asked teacher.

So, Ms Hindon explained bla bla bla, and then she concluded that,

YOU MUST UNDERSTAND THE GIST OF THE EXTRACT CAREFULLY......

I dont know what force was driving me to laugh on that particular moment.

Again, she repeated the word gist, gist, gist.

OH, GIST,GIST, GIST IS THE MAIN POINT.

Everybody was like, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........

But for me, it was different. I was planning something beyond evil. It is what i called self-entertainment. Not to say that i am a bad person that laugh at other people stupidity, but at that time i was thinking of something else.

I turned to ROY and said to him,

KAU TAHU GIST NI TAK? tak.

KO TAHU CAMNA NAK EJA DIA? tak.


CAMNI


JIZZ.



NANTI KO GOOGLE EH.


BAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHAA.

So, if you get this joke pls give your feedback.
Otherwise, biar ko mati dalam bodoo.

adios mi amor. :)

Wednesday, March 31, 2010

Mimpi

Telah ana hadapi satu mimpi yang kurang enak. Sebentar tadi. Mungkin balasan ana kerana tidur hingga lewat petang. Tapi apa yang pasti, ia sungguh menakutkan diri ana.


Keletihan adalah perkara biasa dan ana mengambil keputusan untuk tidur pada petang tadi. Ana tinggalkan rakan-rakan MD54 ana, maaf kepada mereka. Tapi ana bangga dengan keputusan mereka di gelanggang badminton. Formula biasa bagi mereka yang sama seperti ana, tidur selepas solat asar dan berharap untuk bangun sebelum azan magrib berkumandang.

Mungkin enta tertanya-tanya apakah cerita disebalik mimpi ana?

Apsal ni, i cant feel them already.
Dont worry dear, it is going to be fine.
( a small voice in my head)
I cant see anybody nearby
Ana, berasa ana sedang berada di atas katil dan ditolak ke dalam sebuah bilik.
Adik, adik nak tidur habis ke, adik nak relaks2 je.
Ugh, apa ni? And, there are 3 ppl, and they are wearing masks.
Mereka pon berbisik, and i am very confused at that moment.
Ana berpaling ke arah dimana ada satu tingkap besar yang boleh ana boleh lihat menembusi bilik sebelah.

Ada 2 orang manusia ana kenali sangat. Dan ana memang rapat. Mereka senyum kepada ana. Ana pun hairan. Tetapi, ana membalas senyuman mereka. Dengan serta-merta, muka mereka dissolve menjadi satu makhluk yang amat menakutkan dan mereka menjilat-jilat di permukaan tingkap tersebut.

Ana menjerit kepada 3 orang di dalam bilik yang sama dengan ana.
Arghhhhhhhhhhhhhhh, tolong, tolong.

Dan mereka seperti tidak mengendah kan ana.
Ana terdengar mereka menyebut perkataan
EPIDURAL.

Badan ana kaku dan tidak boleh bergerak. Macam diberi dadah. Ana pelik salah seorang dari orang tersebut membawa keluar satu jarum yang sangat besar. Ana terperanjat dan cuba melepaskan diri. Tetapi satu beban yang sangat berat menghalang ana untuk bergerak. Dan satu jarum panjang dicucuk kebelakang diri anda dan terasa tulang belakang ana.

Ana, cuba untuk menjerit tetapi tiada suara yang keluar dan mata ana tertumpu kepada raksaksa yang sedang tersengih-sengih di tingkap itu.

Mata ana mengeluarkan air mata kesiksaan. Dan ana terdengar suara gerudi dan terus mencucuk ke dalam lutut ana.

...................................................................................................

Ana tersedar dan bangun dari tidur. Astaghfirullahalazim.

Ana lantas bergerak mengambil wuduk dan solat maghrib.


...................................................................................................


Ana membuka email box dan mendapat satu emel dari ibunda.



Mungkinkah mimpi ana ini membawa satu petunjuk......

So, thats all, adios mi amor, :)


Tuesday, March 30, 2010

Boys boys be my boy !

Usual Tuesday assembly. My urge to skip assembly is always there. Not to say that I am a rebellious guy or what. It's just the laziness that i cant resist. ITS NOT MY MIDDLE NAME BUT ITS MY LAST NAME! bAAHAAHAHA.


Do not be skeptical. I was not skipping the assembly, but i was one of the earliest to arrive. Hehe.

As usual, the assembly was boring to me because it is dull and deadening. The ho-hum struck so hard that i was cursing to myself. OMFG! How can i even curse to myself. YES! you can actually. It was on this one scene on the legendary movie called THE EXORCIST, where this little girl after she had been possessed by the demon she said
**** me, **** me! Your mother **** **** in hell.

Do not misinterpret this, i was not saying that to myself. It would be very wrong to have orgasm during the assembly. Haish :|

So i was trying to pay full attention whatever they were informing what so ever.

Surprisingly,what i found was that these people in the hall also not paying their full attention. So what is the purpose of the assembly? if you just want to show up, doing nothing and prevent yourself from punishment of being a latecomer. Those who were giving talks about motivation were keep blabbering to themselves.

Let me give you a piece of advice...

This isn’t even about motivation anymore. This is about showing everyone that you care about your college, and that you are responsible. Skipping assembly and did not paying attention are selfish motives, but doing so actually does nothing good for you. Selfishly, you actually want to come to assembly early on Tuesdays just to give everyone the impression that you are a very discipline person even if you aren’t!

Phew enough of ceramah already.

..........................................................................................

Jest 2

Other people humiliation 1

This morning, i was late for morning class because everyone do not even bother to care about their retard-limping classmate that will has his knee operation in the near future. Sheep! They did not call or even mcg me where the class should be. How frustrating it was to know that you have these kind of friends.


Yet, this morning also when i was not in the mood, one of these bastards threw his pencil box at me during the role-play session. Yet, he was making this innocent face and not even apologize. Luckily, my knee still hurts otherwise i will be kicking his as**** so damn hard.

After the recess these bastards were talking about puberty and when they had it. Bodoo. The funny side was that one of the guys was even proud of himself for not having any relationship with girls. ITU NAMA DIA KAU LOOOOOOOOOOOOSERRRRRRR! and they were relating hitting on girls and puberty. ERKS!

BAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA.

.........................................................................................................................

I found out that the song BOYS by SMILE is so gay. I would love to see a bapok singing it instead of bogam. :) I still freshly remembereBoldd that he was singing If i were a boy by Beyonce. HAHAHAHA.

And all the boys
If you want feel the heat
Just come along and play with me

I'm just a girl who's looking for some fun
It's time to get things started
So come on everybody

Sorry about this very emo post. It is just for self-entertainment.

Adios mi amor :) laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

p/s; i have an ambition to produce a book about prophecies and predictions like what NOSTRADAMUS had. If you are interested to be my partner, just let me know. hehe.

Monday, March 29, 2010

Jest 1

Self Humiliation part 1.....

During biology period, i was humiliating myself in front of my classmates. The exact term would be 'memangkah diri sendiri'. I am embarrassed to tell this but it happens every time and anywhere.

The incident, while studying about environmental policy

Cikgu Bio; So, the people usually involved in the resort are

Developer

.
.
.

and then there was this little voice came out of nowhere

W W E!!!!

le fuuuuuuuuuuuuuuu. BAAAAHAAAAAAA

Darn, I supposed to say WWF, and i forgot about it.
Would JOHN CENA or RIC FLAIR even care about some policies and eagle sanctuary.

Luckily, it did not turn to be the main subject of the day. Phew. Otherwise, i will the laughing stock the rest of the day. HEHE.

So, later. adios mi amor :)





Sunday, March 28, 2010

My newest addiction :)

Just now, i finished playing computer game that i used to play during my high school years.


ITS DDR BABEYH!

DDR(click on this) stands for DANCE DANCE REVOLUTION! It brings all the memories back when i was in form 4. tsk tsk.

Yeah, it was exciting. I still remembered the MLC. The Mat Low Yat crew. Lotfi aka red eye, kamy aka macha, aqwa aka pekpek, anas aka toyol.We were playing like hell. It is addictive and exciting. When you hit the arrows until you get hundreds of combos and your body is grooving to and fro, left to right. We were challenging each other who get the highest marks and combos.

Just now, the songs i chose were Saturn 5, jerk it out, butterfly, kungfu fighting and my fire. I am not as sharp as i were back on those days. The reason probably, this keyboard is too small, pffft.

Ahh, i miss those days :(

So, adios mi amor, see ya :)

p/s: in case anyone is interested just give tell me anytime. I need a new stepmania partner.

Saturday, March 27, 2010

Wonderfool

Ini perkataan, paklan yang punya. Bila orang cakap benda yang begitu wonderful, dia akan cakap wonderfool.

Suma orang gelak. Lepas tu dia akan tanya apsal gelak.

.......................

Harini, ana punya hari tak macam enta. Ana punya hari wonderfool. Mengapa? Usah bimbang, usah resah, usah ragu. Ana story-telling detail punya.

Macam biasa ana bangun sharp 6.30 a.m. Haha, tapi sangat malas ana untuk bangkit. Melihat air muka natenih(bukan nama sebenar) masih mengalirkan air liur basi disisiku 0.0 dan tony(nama manja) masih berkubang di atas lantai, aku punyai motivasi untuk tidur lagi. Oh, tidak lupa iringan lagu tidur lagi Dr Andi Berlian Tanwil, sungguh mengasyikkan.

Ana, mcg bogam, " weh, enta punya talk pukul berapa?"
"900"
ana mengerti yang bogam kalau reply kepada budak laki maksimum hanya 3 letters sahaja. Yah, tak, haa, tkd, jom, lek, oke, cou(chow) dll. ana tengok cerita band of brothers pon dia cakap 0900. 4 kali tekan keypad. takpelah siapalah diri ana disisi bogam."E.M.O"tsk tsk.

Ceramah ilmiah, di dewan RAZAQ amat menarik. Mana tidaknya, consultant berbangsa Irish bercakap mengenai personalities mengundang minat ana untuk mendengarnya. Seperti ana juga yang berbangsa melayu dan acapkali dipanggil 't.y.p.i.c.a.l m.a.l.a.y' di dalam languasi melayu membuat muka tidak bersalah kerana lambat menghadirinya.

Penceramah pun ada menyelitkan unsur sindiran kepada mereka yang lambat. katanya

Katanya,
Time to malaysian ppl is like fluid....
ana suka yang itu, apabila melihat rakan-rakan ana membuat muka innocent seperti muka sahabat2 ana yang meminjam lab reports ana untuk dijadikan bahan rujukan katanya. Sperti hendak dijentik sahaja gigi-gigi mereka.

Jadi, kandungan ceramah ilmiah itu amat berkesan, membuat ana bermuhasabah tentang personaliti diri ana ini. Di mana kelemahan ana, kekuatan ana. Ana juga amat terkejut sekali apabila mengetahui f.a.c.t dimana kaum hawa boleh menjawab telefon dan menonton t.v sambil membaca buku.

Mesti rakan-rakan ana kecewa jika mengetahui perkara ini, kalau gewe2 mereka melakukan perkara sedemikian kepada sahabat2 ana. Mana tidaknya, balkoni tingkat 1 di belah dragonfruit farm farabi menyaksikan beberapa ekor ungka yang bergayut pada waktu malam hingga ke lewat pagi. Melahirkan emosi-reaksi-fantasi dan.... untuk diluahkan kepada yang tercinta dengan hanya mengharapkan tumpuan dan perhatian seikhlas hati dari mereka. Lantas, kesan tersebut menyebabkan 1 tali penyidai yang hanya boleh memikul 1 ungka pada 1 masa terputus 3. Tinggal lah 2 dahan sahaja untuk dapat ana menyidai pakaian ana di balkoni.

Ana punya personaliti majoritinya biru dan merah. Jadi ms, erks lupa nama, ms mat solih la mengatakan ana seorang schizophrenia(boleh diklik) kerana sering memikirkan tentang biru dan merah. Utamakan yang biru pesan missus solih kerana yang merah itu saga.

Apakah biru? dengan bahasa mudahnya ialah seorang nerd. Ya, ana suka yang itu diiring lagu white and nerdy by weird alyankovic. Munkin boleh jadi lagu didalam playlist ana dalam minggu ini.

Apakah merah? dengan kata lain seorang yang e.m.o didalam bahasa anglais nya.

Masakan bisa ana terkezut melihat keputusan personaliti ana kerana kata missus solih merah dan biru saling tidak komplemen katanya.

There is no right and wrong

Pesan missus solih, dengan ayat penyedap hatinya. Ana pun meredhai jika tuhan ingin melahirkan ana ini cacat seadanya, ana terima.

Lantas, aktiviti seterusnya ana diterapkan dalam kumpulan yang ana jarang sekali kenali, malah ana tidak pernah terfikir untuk merapati mereka. Pada mulanya suasana a.k.w.a.r.d menyelubungi semua orang. Geli hati ana didalam hati melihat situasi ini kerana sering berlaku di mana jua ana berada.

Weaknesses; siapa sharing, sharing angkat tangan?

Ana melihat tangan tangan yang beribu-ribu tangan di dewan itu masih dibawah. Ana mahu mengangkat tangan ana tapi ana malu jika orang lain mengetahui yang personaliti diri ana sebenarnya tidak suka berkongsi. Berkongsi lagu, cerita kesukaan, makanan kegemaran, warna pilihan, jenama pilihan dsb. Hanya dengan orang2 tertentu sahaja yang ana boleh terima untuk dikongsikan interests yang sama.

Dengan hati yang berat, ana mengangkat tangan ana. . . . . . . . . .
. . . . . . .pandangan sinis yang penuh dengan benci dan jelek itu terukir dari wajah-wajah ahli kumpulan ana.

Ana menurunkan kembali tangan ana dengan pantas dan menunduk ke arah lantai.

Ceramah diakhiri dengan jayanya dan semua beredar.

.............................................................................

Ana sedang berjalan pulang ke farabi. Di sisi ana, bogam, sedang rancak mengutuk dengan paklan dengan h.a.i.r.s.t.y.l.e nya yang baru. Bogam; Hensem orangnya, tapi perangai serupa siamang. Tidak sama sekali dengan keupayaan IQ nya yang hanya di paras lutut. (HAHAHA).

Sedang nahnu hendak memasuki di gate B terlintaslah beberapa orang dimana di KMS kami panggil golongan naqib. golongan yang direstui allah dan dibuka pintu-pintu hati mereka. Tidak mahu anda melibatkan sebarang nama tapi ana akan menceritakan sebagai pengajaran.

Bogam, cepatlah kau tanak pergi isma ke? (bogam is a naqib too)(isma is an acronym for ikatan pelajar islam malaysia)
Oh, aku baru balik dewan razaq ni baru habis talk. Asal korang tak pergi? hah? Oh isma boleh pergi program kms tak boleh nak datang.(Bogam is making an excuse for not coming to isma)
Lah, kau tak datang isma, kau tau tak agama, agama lagi penting.
Mereka pon belah dengan muka yang hendak makan penangan.

Even though, i am not a constantly ibadah person that always go to surau every solah period. But i know something, even if you are focusing on ibadah, you must be moderate on doing that. Do not forget on other things too. Situation above showed that these alim person that people do respect reflect that they were not showing a good example after all. They skipped the talk. They didnt know what was happening to bogam because he got lectured for their absence by the teachers. And one teacher was disappointed with short attendance. Yet, they got away with their fault with no sense of guilt.

Astaghfirullah. :|

so, Until here and no further, adios, mi amor :)

ana beransur.